Έτος ιδρύσεως 2005
Καλλιτεχνική διεύθυνση Τσιλίδης Κωνσταντίνος
Κλάδοι Διδασκαλίας
Κλασσικό τμήμα Μοντέρνο τμήμα

Το «Μείζον» Ωδείο, ως νέος μουσικοεκπαιδευτικός οργανισμός, ιδρύθηκε από μια ομάδα μουσικών υπό την καλλιτεχνική εποπτεία του συνθέτη και καθηγητή Ανώτερων θεωρητικών και Ακορντεόν Τσιλίδη Κωνσταντίνου.

Στόχος μας δεν είναι η στεγνή και τυπική εκμάθηση της μουσικής μέσα από απαρχαιωμένες παιδαγωγικές μεθόδους (που δυστυχώς στην Ελλάδα είναι κυρίαρχες), αλλά η ουσιαστική επαφή του σπουδαστή με τον κόσμο της μουσικής και η καθοδήγηση του από υπεύθυνους δασκάλους, που έχουν και τις κατάλληλες σπουδές, αλλά και τη συνείδηση να βοηθήσουν το σπουδαστή στην ξενάγηση τους να ανακαλύψει το μαγικό κόσμο της μουσικής.

Η πεποίθηση μας, πως οι νέες παιδαγωγικές μέθοδοι, που προέρχονται κυρίως απ’ το εξωτερικό, πρέπει να αφομοιώνονται από τους μουσικούς μας, μας οδήγησε στη σκέψη να αναπτύξουμε επαγγελματική συνεργασία με μουσικά κολλέγια της Ευρώπης, αποσκοπώντας στην αποδοχή και αφομοίωση των σύγχρονων εκπαιδευτικών ιδεών.

Στόχος του ωδείου μας είναι η σωστή εκμάθηση, που θα οδηγήσει τον υποψήφιο μουσικό να ανοίξει τους μουσικούς του ορίζοντες και ενδεχομένως να μπορέσει να ακολουθήσει μια μουσική επαγγελματική σταδιοδρομία.

Νίκαια, Ταμπούρια, Κοκκινιά, Πειραιάς, Μαθήματα μουσικής.